TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE İYİ UYGULAMALAR KONFERANSI

21.02.2023 75

"TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE İYİ UYGULAMALAR KONFERANSI" Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından Şubat 2023'te İstanbul'da düzenlenecektir. Türkçe Öğretiminde İyi Uygulamalar konferansı için Okulumuz Türkçe Öğretmeni Gökhan ÇAKIR tarafından "Alt Yazılı Çizgi Filmlerin Dil Öğrenme Becerisine Etkisi" adlı çalışması Türkiye'deki en iyi 87 uygulama arasına girerek konferansta sunum yapmaya hak kazanmıştır. Sayın Bakanımız Mahmut Özer'in Onursal Başkanlığını yapacağı konferansta Türkçe öğretimine yönelik Yurt içi ve yurt dışında çalışmalar yapan kurumlar, bakanlığımızın ilgili birimleri, akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler yer alacaktır konferansa sunumu yapılacak iyi uygulamalar derlenerek bildiri kitabı haline getirilecektir. Tebrik eder, başarılar dileriz.